health first

health first

Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463

“ARMENISTIS CAMPING & BUNGALOWS” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Armenistis Camping & Bungalows είναι μία σύνθετη τουριστική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διακοπών και ψυχαγωγίας η οποία λειτουργεί με πρωταρχικό και αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο για αποτελεσματικότερη λειτουργία θέσαμε σε εφαρμογή τον κάτωθι κανονισμό ο οποίος καθίσταται γενικώς υποχρεωτικός και αποδεκτός με την είσοδο στο χώρο του camping.

 

Άφιξη – αναχώρηση

Κατά την άφιξή τους όλοι οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν φόρμα εγγραφής με τα  στοιχεία τους και τα στοιχεία  των συνοδών τους, καθώς και να επιδείξουν την ταυτότητά ή το διαβατήριό τους προς επιβεβαίωση των στοιχείων τους. Υπογράφουν για την αποδοχή των όρων του κανονισμού της μονάδας Armenistis Camping & Bungalows και για τη συναίνεσή τους σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων (GDPR) από την πλευρά της επιχείρησης. Στη συνέχεια παραλαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα (κάρτα εισόδου, αυτοκόλλητο κατασκηνωτικού μέσου) των οποίων η επίδειξη είναι απαραίτητη όταν ζητηθεί από τους υπάλληλους ή την διοίκηση του Camping.

Η θέση κατασκήνωσης ή του καταλύματος διανέμονται αποκλειστικά και μόνο από τη Reception και καμία αλλαγή δεν είναι εφικτή παρά μόνο κατόπιν συνεννόησης. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση σε κατασκηνωτικό μέσο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος.

Σε περίπτωση που βρεθούν πελάτες που δεν έχουν δηλωθεί στη Reception, η Διοίκηση του Camping έχει δικαίωμα να αποβάλει τους κατασκηνωτές που τους φιλοξενούν και  να τους επιβάλει πρόστιμα που θα ανέρχονται στο ποσόν των 200 €.

Η θέση ή το κατάλυμα θα είναι διαθέσιμα μετά τις 14:00 ή 15:00 αντίστοιχα. Σε περίπτωση άφιξης των επισκεπτών νωρίτερα, το αυτοκίνητο παραμένει στο εξωτερικό πάρκινγκ του Camping.

Η παράδοση της θέσης ή του καταλύματος και το κλείσιμο του λογαριασμού πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 12:00 ή 11:00 αντίστοιχα. Διαφορετικά, χρεώνεται ολόκληρη η επόμενη ημέρα.

Κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο μετά την παράδοση της θέσης/καταλύματος και την εξόφληση του λογαριασμού , μπορείτε να παραμείνετε στους χώρους του κάμπινγκ το αργότερο έως τις 16:00, διαφορετικά, επιβαρύνεστε με το κόστος της υπηρεσίας "Διημέρευση" και το αυτοκίνητο παραμείνει στο εξωτερικό πάρκινγκ του κάμπινγκ.

Κατά την αναχώρησή οι επισκέπτες οφείλουν να παραδίδουν το χώρο καθαρό και να μην ξεχνούν ότι  στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθούν επόμενοι επισκέπτες.

Δυνατότητα διημέρευσης, ήτοι παραμονή μετά την προσδιορισμένη ώρα αναχώρησης, μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από έγκριση από τη Reception, αναλόγως διαθεσιμότητας και με επιπλέον επιβάρυνση βάσει τιμοκαταλόγου με την απαραίτητη προϋπόθεση της μεταφοράς του αυτοκινήτου στο εξωτερικό Parking του Camping.


Ενοικιαζόμενα καταλύματα

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στα καταλύματα ανεξαρτήτως μεγέθους ή ράτσας. Ρωτήστε στη Reception για την ενοικίαση pets friendly καταλυμάτων. Απαγορεύεται ρητά η μετακίνηση επίπλων και εξοπλισμού έξω από το χώρο του καταλύματος.  Σε περίπτωση ζημίας εκ μέρους των επισκεπτών στο κατάλυμα ή στον εξοπλισμό του , ο επισκέπτης θα επιβαρύνεται με το κόστος της αντικατάστασης και συντήρησης που απαιτείται. Δεν επιτρέπεται η λειτουργία των κλιματιστικών με ανοικτά παράθυρα.

Οι πελάτες ρητά αποδέχονται το πρόγραμμα ποτίσματος του γκαζόν της αυλής των καταλυμάτων και το πρόγραμμα καθαρισμού από το House Keeping.

 

 

Οχήματα – Βάρκες

Η είσοδος των οχημάτων στο Camping επιτρέπεται από τις 8:00 έως στις 24:00 ενώ απαγορεύεται η είσοδος των οχημάτων ημερήσιων επισκεπτών.

Η ταχύτητα των οχημάτων μέσα στο Camping απαγορεύεται να είναι μεγαλύτερη από 5 km/h και η κίνησή τους, που θα πρέπει να περιορίζεται στην αναχώρηση και την άφιξη, κατά τη διάρκεια της νύκτας (24:00-8:00) απαγορεύεται ολοσχερώς.

Η στάθμευση των αυτοκινήτων επιτρέπεται μέσα στα όρια της υποδεικνυόμενης θέσης και στις οριοθετημένες θέσεις parking. Το πλύσιμο των αυτοκινήτων, βαρκών και trailer απαγορεύεται.

Οι ιδιοκτήτες των trailer ενημερώνονται από τη Reception για το χώρο που μπορούν να τα σταθμεύσουν.

Οι ιδιοκτήτες σκαφών υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την κίνηση των σκαφών, με ή χωρίς μηχανή, η οποία απαγορεύεται αυστηρά εντός της ζώνης των λουομένων που σηματοδοτείται με σημαδούρες.

Η πρόσδεση σκαφών ή η τοποθέτηση αγκυροβολίων επιτρέπεται μόνο, κατόπιν συνεννόησης με την Reception, στις αριθμημένες, περιορισμένου αριθμού, σημαδούρες που έχουν τοποθετηθεί από το Camping, οι οποίες ορίζονται ως περιοχή πρόσδεσης σκαφών. Όλα τα υπόλοιπα σκάφη υποχρεούνται να  αγκυροβολούν εκτός της ζώνης λουομένων.

Η ζώνη κίνησης σκαφών οριοθετείται με σημαδούρες. Η εκκίνηση και επιστροφή από και προς την ακτή επιτρέπεται μόνον εφόσον κινούνται εντός του παραπάνω οριοθετημένου διαύλου και με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 5 κόμβων.

Η είσοδος των JET-SKI στο Camping απαγορεύεται. Η κυκλοφορία τους στη θάλασσα σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από τους ευδιάκριτους, χρώματος πορτοκαλί – κίτρινο, πλωτούς σημαντήρες των λουτρικών εγκαταστάσεων απαγορεύεται ολοσχερώς.

Απαγορεύεται αυστηρά η φόρτιση των ηλεκτροκίνητων και υβριδικών οχημάτων στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ.

 

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο σε επισκέπτες που διαθέτουν δικό τους κατασκηνωτικό μέσο ή σε περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων, υπό τον όρο ότι διαθέτουν βιβλιάριο υγείας στο οποίο να φαίνεται ότι είναι πλήρως υγιή και έχουν κάνει τους προβλεπόμενους από τον νόμο εμβολιασμούς. Οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατασκηνωτών και επισκεπτών του Camping , Ν.4039, άρθρο 5 (ΦΕΚ 15/2-2-2012). Ενδεικτικά, τα ζώα θα πρέπει να είναι δεμένα με το λουράκι τους, να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους, να μην μπαίνουν στη θάλασσα, και οι ιδιοκτήτες τους να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους. Η Διεύθυνση θα αναγκαστεί να απομακρύνει τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που ενοχλούν με το γαύγισμα τους  ή δε συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους.

 

Kατασκευές-παρεμβάσεις στο χώρο

Οποιαδήποτε κατασκευή, προσθήκη, επέμβαση ή παραβίαση των ορίων του κατασκηνωτικού χώρου, όπως και των καταλυμάτων που αλλοιώνει την εικόνα του Camping, όπως, ενδεικτικά, κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθήκης, μπάρμπεκιου, σκιάστρων κ.λπ., ανεξαρτήτως υλικών κατασκευής, απαγορεύεται ολοσχερώς. Απαγορεύεται επίσης η αφαίρεση των τροχών από τα τροχόσπιτα και η στήριξη των σκηνών με διαφορετικά από τα προβλεπόμενα μέσα στήριξης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια από τις ενδεικτικά παραπάνω αναφερόμενες αλλοιώσεις – επεμβάσεις και ο κατασκηνωτής δε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπαλλήλων του Camping, η Διοίκηση δικαιούται να ζητήσει την αποχώρηση των κατασκηνωτών.

 

Παραλία

Η επιχείρηση απασχολεί Ναυαγοσώστη παραλίας κατά τις ώρες 10:00-18:00 για την προστασία των λουομένων και  την τήρηση των μέτρων παραλίας όπως συμπεριφορές, καθαριότητα, ηχορύπανση κλπ. Ο Ναυαγοσώστης είναι σε άμεση ετοιμότητα παροχής βοήθειας  και οι επισκέπτες μπορούν να τον συμβουλεύονται για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραλία ή τη θάλασσα, όπως και να ζητήσουν τη βοήθειά του σε περίπτωση ανάγκης.

Η μόνιμη κατάληψη τμήματος παραλίας με ομπρέλες, έπιπλα – είδη παραλίας ή περιφράξεις απαγορεύεται ρητά. Το προσωπικό του Camping έχει το δικαίωμα να απομακρύνει από την παραλία οποιοδήποτε αντικείμενο παραβαίνει τον κανονισμό. Ρητά συμφωνείται ότι κάθε βράδυ στις 9:00 ομπρέλες και άλλος εξοπλισμός που παραμένει στην παραλία θα μαζεύεται από τους ανθρώπους του Camping.

Απαγορεύονται οι ρακέτες σε όλη την παραλία και σε όλους τους χώρους του Camping, εκτός από του οριοθετημένου και περιορισμένου με δίχτυ χώρου που υπάρχει σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας.


Φωτιά

Το άναμμα φωτιάς και η χρήση ψησταριάς διέπονται από τις διατάξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και απαγορεύονται αυστηρά τόσο στο χώρο του Camping , όσο και στην παραλία. (Πυροσβεστική Διάταξη υπ΄αριθ. 9. Κανονισμός ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις)

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων και των αντίσκηνων οφείλουν να τα αποσυνδέουν από το ηλεκτρολογικό δίκτυο κατά την απουσία τους, διαφορετικά είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς εξ αυτού του λόγου.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη αποτσίγαρων στο έδαφος. Η παραμικρή αμέλεια μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά, μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε δίπλα στο δάσος.

 

Ώρες κοινής ησυχίας

Απαγορεύονται αυστηρά τα ηχοσυστήματα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας.

Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας, 15:00-17:30 & 23:00-07:00 (Αριθ. 1023/2/37-ια. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3 – ΦΕΚ B 15 – 12.01.1996), απαγορεύεται η πρόκληση πάσης φύσεως θορύβων, όπως ενδεικτικά δυνατές ομιλίες, μουσική, γιορτές, καθώς και η μετακίνηση οποιουδήποτε οχήματος. Κατά τις υπόλοιπες ώρες η μουσική και οι θόρυβοι πρέπει να ακούγονται σε χαμηλή ένταση και να μην ενοχλούν τους γύρω.

Δεν είναι δυνατή η παραμονή στην παραλία κατά τις βραδινές ώρες μετά τη 1:00 προς αποφυγήν οχλαγωγίας.

Η τοποθέτηση ή απομάκρυνση του κατασκηνωτικού μέσου συνιστάται να αποφεύγεται κατά τις ώρες κοινής ησυχίας , όταν αυτό δεν είναι εφικτό πρέπει να γίνεται με σεβασμό του ωραρίου κοινής ησυχίας.

 

Χρήση ηλεκτρικού ρεύματος - Ασφάλεια

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί αντιηλεκτροπληξιακά ρελέ σε όλους τους ρευματοδότες που υπάρχουν ανά θέση. Η ισχύς της παροχής ρεύματος στις περισσότερες θέσεις camping είναι 4 Ampere/880 Watt. Οι κατασκηνωτές μπορούν να ενημερωθούν από τη Reception για θέσεις που η ισχύς του ρεύματος είναι 10 Ampere/2200 Watt . Τα καλώδια προέκτασης για τη μεταφορά του ρεύματος πρέπει να είναι ανθεκτικά από μαύρο καουτσούκ και όχι οποιεσδήποτε μπαλαντέζες. Η ευθύνη για την ορθή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος ανήκει αποκλειστικά στους κατασκηνωτές. Απαγορεύονται αυστηρά οι παρεμβάσεις στις ασφάλειες των ηλεκτρολογικών πινάκων, η χρήση ηλεκτρικών φούρνων και εν γένει ηλεκτρικών συσκευών με αντίσταση.

 
Γενικοί κανόνες

 

Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις- Καθαριότητα

  • Διατηρείτε όλους τους χώρους καθαρούς. Μην πετάτε σκουπίδια οπουδήποτε παρά μόνο στους κάδους σκουπιδιών. Μη ρίχνετε χαρτιά ή άλλα αντικείμενα μέσα στις τουαλέτες.
  • Δεν επιτρέπεται η σύνδεση με υδροδοτικά και αποχετευτικά δίκτυα εκτός από τις θέσεις αναλόγων προδιαγραφών που παρέχει το Camping.
  • Οι κοινόχρηστες βρύσες του Camping εξυπηρετούν το πλύσιμο πιάτων, ρούχων και την προσωπική υγιεινή σύμφωνα με τις ενδεικτικές πινακίδες.
  • Υπάρχουν διαμορφωμένα σημεία για το καθάρισμα των χημικών τουαλετών. Απαγορεύεται ρητά το άδειασμα τους σε διαφορετικό σημείο.
  • Η επιχείρηση έχει υποχρέωση συντήρησης των γηπέδων, της παιδικής χαράς και των δημοσίων εγκαταστάσεων και όχι επιστασίας τους.
  • Η χρήση της παιδικής χαράς και η συμμετοχή στις παιδικές δραστηριότητες που οργανώνει η ομάδα animation του Camping σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών μπορεί να γίνεται μόνο υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των κηδεμόνων τους. 
  • Η ρίψη σκουπιδιών πάσης φύσης στην παραλία απαγορεύεται αυστηρά.
  • Στα καθήκοντα της ομάδας των κηπουρών είναι και το τακτικό πότισμα των φυτών και γκαζόν. Φροντίστε να μην αφήνετε τα πράγματά σας σε σημεία που μπορεί να βραχούν κατά το πότισμα. Δεν επιτρέπεται να  μένει τίποτε στα γκαζόν των κήπων των καταλυμάτων.
  • H πτήση drone απαγορεύεται ρητά. Η πτήση τους ορίζεται με σχετική νομοθεσία και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται πάνω από ανθρώπους.

 

Ασφάλεια

Στο Camping λειτουργεί Ιατρείο με έμπειρο Γιατρό. Οι διαμένοντες στο Camping μπορούν να ενημερωθούν  από τη Reception σχετικά με το ωράριο λειτουργίας του Ιατρείου ενώ τις υπόλοιπες ώρες ο γιατρός μπορεί να κληθεί μόνο για επείγοντα περιστατικά.

Η επιχείρηση απασχολεί ομάδα Security, υπεύθυνη για την τήρηση του κανονισμού. Η μη συμμόρφωση στις υποδείξεις των εργαζομένων της ομάδας Ssecurity σημαίνει μη αποδοχή του κανονισμού του Camping και την αναγκαστική αποχώρηση των επισκεπτών.

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί κάμερες για τη φύλαξη των καταστημάτων και άλλων εγκαταστάσεών της.

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να φυλάσσουν όλα τα πράγματά τους ανεξαρτήτου αξίας, καθώς η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ολική ή μερική απώλεια, ζημία ή καταστροφή τους και δεν παρέχει υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.

Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη και για καταστροφές λόγω καιρικών και λοιπών φυσικών φαινομένων.

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τη Διοίκηση και τη Reception του Camping, να υπακούουν στις υποδείξεις των τοποθετημένων πινακίδων και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού. Κάθε όρος είναι ουσιώδης και τροποποιείται μόνο εγγράφως, ενώ η οποιαδήποτε παραβίαση συνιστά λόγο καταγγελίας της σχέσης μεταξύ των μερών και παρέχει στην επιχείρηση το δικαίωμα να αποβάλει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της τους παραβιάζοντες τα ανωτέρω.

Ρητά συμφωνείται ότι η είσοδος και παραμονή κάθε κατασκηνωτή και επισκέπτη συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του κανονισμού.