Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463

Κανονισμός λειτουργίας

Για την ασφάλειά σας και την ευχάριστη διαμονή σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά:

Άφιξη - Αναχώρηση

Η θέση κατασκήνωσης ορίζεται αποκλειστικά από την ρεσεψιόν. Μην ξεχνάτε να κολλάτε το αυτοκόλλητο της σκηνής ή του τροχόσπιτου. Η κάρτα εισόδου πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη. Η αναχώρηση και εκκένωση της θέσης γίνεται μέχρι τις 14:00 διαφορετικά χρεώνεστε και την επόμενη μέρα. Ενημερωθείτε από τη reception για τις θυρίδες φύλαξης ατομικών ειδών.

Ώρες κοινής ησυχίας

14:30 - 17:30 & 24:00 - 08:00
Η χρήση ηχοσυστήματος αυτοκινήτων απαγορεύεται και στις υπόλοιπες ώρες. Κρατήστε την ένταση της μουσικής σας χαμηλή. Μην στερείτε από τους υπόλοιπους το δικαίωμα να ακούν τη μουσική της αρεσκείας τους.

Επισκέπτες

Φιλοξενούνται αποκλειστικά άτομα άνω των 18 ετών. Οι επισκέπτες κάτω των 18 φιλοξενούνται μόνο με την ταυτόχρονη παρουσία γονέων καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους.

Κατοικίδια

Όλα τα κατοικίδια πρέπει να είναι πάντα δεμένα. Φροντίζετε για τις ακαθαρσίες τους και μην τα αφήνετε να μπαίνουν στη θάλασσα. Στα ενοικιαζόμενα καταλύματα, δεν επιτρέπονται κατοικίδια.

Καθαριότητα - Περιβάλλον

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο καθώς και η χρήση πυροτεχνημάτων. Χρησιμοποιήστε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή. Μην πετάτε αποτσίγαρα στην άμμο. Κάνετε αυστηρή οικονομία στο νερό για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των κατασκηνωτών.

Παροχές

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, tv, ψυγείο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουρνάκι, ηλεκτρικά μάτια, καφετιέρες, aircondition κλπ. - Χρησιμοποιήστε μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας. Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών.

Οχήματα

Μην μετακινείστε με το όχημα σας στο χώρο του camping αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Οδηγείτε αργά. Απενεργοποιήστε το συναγερμό, κλείστε, το ηχοσύστημα και μην κορνάρετε. Παρκάρετε μόνο στη θέση σας ή στο πάρκινγκ. Απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτων. Η είσοδος, η έξοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων στο camping δεν επιτρέπεται μετά τις 24:00.

Σκάφη

Απαγορεύεται αυστηρά η κίνηση σκαφών στη περιοχή των λουομένων. Για την είσοδο και έξοδο των σκαφών από τη θάλασσα χρησιμοποιήστε τη λωρίδα εκκίνησης. Η χρήση jet-ski απαγορεύεται.