Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463

“ARMENISTIS CAMPING & BUNGALOWS” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Bungalows & Camping Αρμενιστής είναι μία σύνθετη τουριστική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διακοπών και ψυχαγωγίας η οποία λειτουργεί με πρωταρχικό και αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο για αποτελεσματικότερη λειτουργία θέσαμε σε εφαρμογή τον κάτωθι κανονισμό ο οποίος καθιστάται γενικώς υποχρεωτικός και αποδεκτός με την είσοδο στο χώρο του camping.

Διαδικασία Άφιξης - Αναχώρησης

Κατά την άφιξη οι φιλοξενούμενοι πελάτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν το έντυπο των στοιχείων τους και των στοιχείων των συνοδών τους, καθώς και να επιδείξουν την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους προς επιβεβαίωση των στοιχείων αυτών. Επίσης οφείλουν να προσκομίσουν πιστωτική κάρτα για προ έγκριση από την Τράπεζα έκδοσής της. Στη συνέχεια παραλαμβάνουν τις κάρτες εισόδου του κάθε δηλωμένου μέλους καθώς και του οχήματος και του κατασκηνωτικού μέσου, και οδηγούνται στην θέση ή το κατάλυμα τους. Η κάρτα εισόδου επιτρέπει την είσοδό και έξοδο στο χώρο του camping.

Η θέση κατασκήνωσης δίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Reception και είναι οριοθετημένη με διάφορες σημάνσεις (φυτά, πάσσαλοι κλπ). Απαγορεύεται η παραβίαση των ορίων της θέσης με οποιοδήποτε τρόπο (σχοινιά, τέντες, ομπρέλες κλπ).

Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (τροχοβίλες, τροχόσπιτα, Safari tents, Camp tents, Hostel tents) εκκενώνονται μέχρι τις 11:00 και παραδίδονται στους πελάτες μετά τις 16:00.

Οι θέσεις αυτοκινούμενων, τροχόσπιτων και σκηνών εκκενώνονται επίσης στις 12:00 και παραδίδονται στις 14:00.

Δυνατότητα διημέρευσης, ήτοι παραμονή μετά την προσδιορισμένη ώρα αναχώρησης, μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από έγκριση από την Υποδοχή, αναλόγως διαθεσιμότητας και με επιπλέον επιβάρυνση βάσει τιμοκαταλόγου.

Η κάρτα εισόδου πιστοποιεί την εγγραφή του πελάτη στα βιβλία του camping και το αυτοκόλλητο, αντίστοιχα, την εγγραφή του κατασκηνωτικού μέσου. Είναι υποχρέωση όλων των πελατών να επιδεικνύουν αυτά τα έγραφα σε κάθε ζήτηση υπαλλήλων του camping.

Σε περίπτωση που βρεθούν πελάτες που δεν έχουν δηλωθεί, η Διοίκηση του camping έχει δικαίωμα να αποβάλει εκτός από αυτούς και τους κατασκηνωτές που τους φιλοξενούν ή να επιβάλει πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό των 200€ ανά άτομο.

Ο κατασκηνωτής οφείλει να αφικνείται και να αναχωρεί σε ώρες που δε συνιστούν ώρες κοινής ησυχίας. Η αναχώρηση και η εκκένωση της θέσης ή τροχοβίλας πρέπει να λαμβάνει χώρα αφού έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες προς την επιχείρηση του camping και να παραδίδονται το αργότερο ως τις 11:45. Αλλαγή της θέσης δεν είναι εφικτή παρά μόνο κατ’εξαίρεση και κατόπιν άδειας της Reception. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση σε κατασκηνωτικό μέσο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος.

Επισκέπτες ημερήσιας ή μεγαλύτερης διάρκειας επιτρέπονται μετά από συνεννόηση με την Υποδοχή, αναλόγως διαθεσιμότητας, με ανάλογη επιβάρυνση βάσει τιμοκαταλόγου. Κατά την είσοδο βεβαίως ακολουθείται η ίδια διαδικασία άφιξης (check in) η οποία ισχύει για όλους τους πελάτες.

Τροχοφόρα - Βάρκες

Η είσοδος των τροχοφόρων στο camping επιτρέπεται από τις 08:00 έως τις 24:00, ενώ απαγορεύεται η είσοδος των τροχοφόρων των ημερήσιων επισκεπτών.

Η ταχύτητα των τροχοφόρων μέσα στο camping απαγορεύεται να είναι μεγαλύτερη από 10 km/h και η κίνησή τους, που θα πρέπει να περιορίζεται στην αναχώρηση και την άφιξη, κατά τη διάρκεια της νύχτας (24:00-08:00) απαγορεύεται, όπως και η μετακίνηση εσωτερικά του camping καθ’όλο το 24ωρο.

Το parking αυτοκινήτων επιτρέπεται μέσα στα όρια της υποδεικνυόμενης θέσης και στις καθορισμένες και οριοθετημένες θέσεις parking που παραχωρούνται σε κάθε πελάτη. Το πλύσιμο των αυτοκινήτων απαγορεύεται.

Οι ιδιοκτήτες των trailers ενημερώνονται από την Reception για το χώρο που μπορούν να τα σταθμεύσουν.

Οι ιδιοκτήτες σκαφών υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την κίνηση σκαφών, η κίνηση των οποίων, με ή χωρίς μηχανή, εντός της ζώνης λουομένων που σηματοδοτείται με σημαδούρες χρώματος κίτρινου και πορτοκαλί, απαγορεύεται αυστηρά.

Η πρόσδεση σκαφών ή η τοποθέτηση ατομικού εξοπλισμού αγκυροβολίας επιτρέπεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Reception, στις αριθμημένες, περιορισμένου αριθμού σημαδούρες (ρεμέτζο) που έχουν τοποθετηθεί από το camping, οι οποίες βρίσκονται στο σημείο το οποίο ορίζεται ως περιοχή πρόσδεσης σκαφών. Όλα τα υπόλοιπα σκάφη υποχρεούνται να αγκυροβολούν εκτός της ζώνης λουομένων με ευθύνη του ιδιοκτήτη.

Η ζώνη κίνησης σκαφών οριοθετείται με σημαδούρες. Η εκκίνηση και επιστροφή από και προς την ακτή επιτρέπεται μόνο εφόσον κινούνται εντός του παραπάνω οριοθετημένου διαύλου και με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 5 κόμβων.

Η είσοδος των JET SKI στο camping απαγορεύεται. Η κυκλοφορία τους στη θάλασσα σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από τους ευδιάκριτους, χρώματος πορτοκαλί- κίτρινο, πλωτούς σημαντήρες των λουτρικών εγκαταστάσεων απαγορεύεται αυστηρά.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια επιτρέπονται, υπό τον όρο ότι διαθέτουν βιβλιάριο υγείας στο οποίο να φαίνεται ότι είναι πλήρως υγιή και έχουν υποστεί όλους τους προβλεπόμενους από το νόμο εμβολιασμούς. Οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατασκηνωτών και επισκεπτών του camping. Ενδεικτικά, τα ζώα θα πρέπει να είναι δεμένα με το λουράκι τους και υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών τους, να μην μπαίνουν στη θάλασσα και οι ιδιοκτήτες τους να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικιδίων σε όλα τα ενοικιαζόμενα από την επιχείρηση μέσα (bungalows, Beach Houses, τροχόσπιτα, Safari Tents, σκηνές Hostel, κλπ). Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που ενοχλούν με την συμπεριφορά τους με θορυβώδεις φωνές ή δε συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους, να απομακρύνουν τα κατοικίδια τους από τον χώρο του camping ή και να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αποβάλλει και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.

Μόνιμες κατασκευές

Οποιαδήποτε κατασκευή, προσθήκη, επέμβαση επί του κατασκηνωτικού χώρου και του κατασκηνωτικού μέσου που αλλοιώνει την εικόνα του καταλύματος, όπως, ενδεικτικά, κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθήκης, μπάρμπεκιου κ.λπ., ανεξαρτήτως υλικών κατασκευής, απαγορεύεται. Απαγορεύεται επίσης η αφαίρεση των τροχών από τα τροχόσπιτα και η στήριξη των σκηνών με διαφορετικά από τα προβλεπόμενα στήριξης μέτρα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια από τις ενδεικτικά παραπάνω αναφερόμενες αλλοιώσεις – επεμβάσεις ή κάποια άλλης μορφής κατασκευή και ο κατασκηνωτής δε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπαλλήλων του Camping, η Διοίκηση δικαιούται να απαιτήσει την άμεση αποχώρηση των κατασκηνωτών.

Παραλία

Η μόνιμη κατάληψη τμήματος παραλίας με ομπρέλες, έπιπλα – είδη παραλίας ή περιφράξεις κλπ, απαγορεύεται ρητά. Το προσωπικό του Camping έχει το δικαίωμα να απομακρύνει από την παραλία οποιοδήποτε αντικείμενο παραμένει στην ακτή κατά παράβαση του κανονισμού.

Φωτιά

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς. Το άναμμα κεριών και εντομοαπωθητικών συσκευών (π.χ. κεριά, φιδάκια κλπ) και το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται ρητά. Επιτρέπεται μόνο η χρήση ψησταριάς με κάρβουνα ή αέριο σε μεταλλικές ψησταριές και εφόσον έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις διατάξεις της πυροσβεστικής και της δασικής υπηρεσίας (πχ. Πυροσβεστήρας κλπ).

Οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων και των αντίσκηνων οφείλουν να τα αποσυνδέουν από το ηλεκτρολογικό δίκτυο κατά την απουσία τους, διαφορετικά είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς εξ αυτού του λόγου.

Ώρες κοινής ησυχίας

Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας απαγορεύεται η πρόκληση πάσης φύσεως θορύβων, όπως ενδεικτικά δυνατές ομιλίες, αναπαραγωγή μουσικής, χρήση μουσικών οργάνων, γιορτές κλπ, καθώς και η μετακίνηση οποιουδήποτε οχήματος. Όλες τις υπόλοιπες ώρες η μουσική και οι λοιπές δραστηριότητες πρέπει να πραγματοποιούνται σε χαμηλή ένταση με σεβασμό προς τους υπόλοιπους πελάτες.

Χρήση ηλεκτρικού ρεύματος - Ασφάλεια

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί αντιηλεκτροπληξιακά ρελέ σε όλους τους ρευματοδότες που υπάρχουν ανά θέση. Η ισχύς της παροχής ρεύματος είναι 4 Ampere και 880 Watt. Τα καλώδια προέκτασης για τη μεταφορά του ρεύματος πρέπει να είναι ανθεκτικά από μαύρο καουτσούκ με ανθυγρούς ρευματολήπτες και ρευματοδότες (πρίζες και φις) και όχι οποιεσδήποτε μπαλαντέζες. Η ευθύνη για την ορθή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος ανήκει αποκλειστικά στους πελάτες. Απαγορεύονται αυστηρά οι παρεμβάσεις στις ασφάλειες των ηλεκτρολογικών πινάκων. Απαγορεύεται η χρήση ηλεκτρικών φούρνων και εν γένει ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες υπερβαίνουν σε κατανάλωση τις παραπάνω τιμές και ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη στις εγκαταστάσεις.

Δεν επιτρέπεται η λειτουργία συσκευών εν απουσία του κατασκηνωτή για αποφυγή πρόκλησης βραχυκυκλώματος και πυρκαγιάς.

Γενικοί κανόνες – Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις – Καθαριότητα

 • Οι βρύσες που υπάρχουν στο Κάμπινγκ εξυπηρετούν το πλύσιμο πιάτων, ρούχων και την προσωπική υγιεινή σύμφωνα με τις ενδεικτικές πινακίδες.
 • Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι βιολογικοί χώροι για την εκκένωση και το καθάρισμα των χημικών τουαλετών. Απαγορεύεται το άδειασμα τους σε διαφορετικό σημείο.
 • Η επιχείρηση έχει υποχρέωση συντήρησης των γηπέδων, της παιδικής χαράς και των δημοσίων εγκαταστάσεων και όχι επιστασίας τους.
 • Η ρίψη σκουπιδιών πάσης φύσης στην παραλία απαγορεύεται ρητά.

 • Η χρήση των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων οφείλει να γίνεται με σεβασμό προς τους υπόλοιπους πελάτες, διατηρώντας τους χώρους καθαρούς. Ο κάθε χώρος θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τον σκοπό που δημιουργήθηκε και παρέχεται.

  Τόσο στο χώρο του camping όσο και της παραλίας υπάρχουν κάδοι απορριμάτων και ανακύκλωσης προς χρήση των κατασκηνωτών. Δεν επιτρέπεται η ρίψη ή συγκέντρωση σκουπιδιών σε οποιοδήποτε άλλο σημείο και ειδικότερα στην ακτή.

  Η φύλαξη προσωπικών αντικειμένων αξίας και τιμαλφών, χρημάτων ή πιστωτικών καρτών και λοιπών, βρίσκεται στην αποκλειστική ευθύνη των πελατών. Τα ενοικιαζόμενα μέσα διαθέτουν ατομική θυρίδα ασφαλείας η χρήση της οποίας γίνεται υπ’ ευθύνη του χρήστη. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να μισθώσετε φυλασσόμενες θυρίδες ασφαλείας στην Υποδοχή του camping.

  Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται από τη Διοίκηση και την Υποδοχή του camping, να υπακούουν στις υποδείξεις των τοποθετημένων πινακίδων και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού.

  Ρητά συμφωνείται ότι η είσοδος και παραμονή κάθε κατασκηνωτή και επισκέπτη συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

  Κάθε όρος του παρόντος είναι ουσιώδης και τροποποιείται μόνο εγγράφως. Η παραβίαση οποιουδήποτε όρου του παρόντος ή των οδηγιών και των υποδείξεων των πινακίδων συνιστά λόγο καταγγελίας οποιασδήποτε σχέσης μεταξύ των μερών και παρέχει στην επιχείρηση το δικαίωμα να αποβάλει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της τον παραβιάζοντα τα ανωτέρω.