Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463
Fitness weekend στον Αρμενιστή
Από Σάββατο 06 Ιούλιος 2019
Έως Δευτέρα 08 Ιούλιος 2019

20180706 all out fitness weekend

6 με 8 Ιουλίου
To "North Academy for Fitness", η μεγαλύτερη σχολή στην Β. Ελλάδα για fitness trainers, και το γυμναστήριο "Life style Club" σας προσκαλούν, για μια ακόμη χρονιά, στο 7ο "ALL OUT FITNESS WEEKEND" που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στον καλύτερο χώρο, στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ.

Άθληση με χαρά και υγεία
Fitness weekend κάθε βδομάδα στον Αρμενιστή

Crosstraining / Σάββατο 09.00:
Ένα δυναμικό interval πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα! Γυμναστείτε με κέφι σε αυτό το πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης που συνδυάζει την ενδυνάμωση με την αερόβια άσκηση πολύ ευχάριστα! Body weight training, Kettlebells, TRX, BOSU, Ropes και πολλά άλλα!

Yoga / Σάββατο 19.00:
Χαιρετισμός στον ήλιο μαζί με το ηλιοβασίλεμα. Απολαύστε τη μαγεία της Yoga, αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο που γυμνάζει και σώμα και ψυχή. Ένα πρόγραμμα Hatha Yoga με σεβασμό προς το σώμα και ατομική προσέγγιση για να μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του είτε είναι αρχάριος είτε έμπειρος στο αντικείμενο.

Pilates / Κυριακή 09.00:
Η μέθοδος του Pilates είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσετε στο σώμα σας κίνηση και ευεξία με σεβασμό προς ιδιαιτερότητες, πιθανούς τραυματισμούς ή θέματα υγείας. Θεωρείται “the intellectual exercise” που γυμνάζει το σώμα από μέσα προς τα έξω με έμφαση στον κορμό, τους εσωτερικούς και σταθεροποιητές μυες και μας βοηθά να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές μας!

Aqua Fitness / Κυριακή 10.30:
Απολαύστε τα γαλάζια νερά του Armenistis με το πιο δροσερό και χαρούμενο πρόγραμμα αντοχής και δύναμης! Άσκηση για όλους, όλες τις ηλικίες με το στοιχείο του νερού να δίνει και τρισδιάστατη αντίσταση για αυτούς που θέλουν ένταση και παράλληλα προστασία στις αρθρώσεις για πρόληψη τραυματισμών!