Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463

Συναυλίες

Γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες και επιλεγμένα μουσικά σχήματα δημιουργούν το soundtrack του καλοκαιριού στον Αρμενιστή. Χρόνια τώρα, οι συναυλίες του Αρμενιστή γράφουν ιστορία και ντύνουν με αγαπημένες μελωδίες τα καλοκαιρινά μας βράδια!

Στις 23 Ιουνίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μας υπόσχεται ο γνωστός τραγουδοποιός, που θα συνοδέψει με την κιθάρα του αγαπημένα τραγούδια με καλοκαιρινή διάθεση.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου
Οι εκρηκτικοί Imam Baildi έρχονται στον Αρμενιστή για μία και μοναδική Live εμφάνιση κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Στις 22 Ιουλίου
100% δυναμικής μετουσιωμένης μουσικής κατάλληλη για χορό και μασάζ, με άρωμα Αφρικής, funk υφής και γεύση Λατινικής Αμερικής που θα εκτοξεύσει τις groove εμπειρίες σας!
Στις 13 Αυγούστου
Το αγαπημένο ακουστικό τρίο που δημιουργήθηκε στο camping του Αρμενιστή, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με funky, rock και pop διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια.
Στις 14 Αυγούστου

Μια κεφάτη παρέα σας περιμένει την παραμονή της Παναγίας, 14 Αυγούστου, για μια αξέχαστη βραδιά στο Κάμπινγκ Αρμενιστής!

Στις 7 Σεπτεμβρίου
Οι "PRIMA VISTA" Balkan Quintet έρχονται στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ για να μας προσφέρουν γνήσια παραδοσιακή μουσική, που εστιάζει στη περιοχή της Μακεδονίας αλλά και του υπόλοιπου ελληνικού χώρου, με επιρροές από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.