Επικοινωνήστε μαζί μας

Camping: 23750 91487
Γραφεία: 2310 850 463
Στις 20 Ιουλίου
Πρόκειται για τη ζωή ενός μικρού παιδιού. Ενός αγοριού που ζει με τον πατέρα του και τη μητέρα του.
Προσπαθεί να βοηθήσει τον βοσκό πατέρα του και θέλει να δείξει πως κι αυτός τα καταφέρνει όπως οι μεγάλοι. Παραμένει όμως παιδί που εύκολα ξεχνιέται και κάνει αταξίες που εκνευρίζουν τους μεγάλους.
Ένα παιδί που δεν αποχωρίζεται την πιπίλα του και που δυσκολεύεται να απεξαρτηθεί από τη μαμά του.

Έρχεται όμως η ώρα που το μικρό παιδί τα βάζει με το μεγάλο γκρίζο λύκο και με έναν απροσδόκητο και αστείο τρόπο τον νικάει. Ο λύκος γίνεται αρνάκι (θα μπορούσε να είναι ο τρίτος τίτλος της παράστασης) και ο μικρός ήρωας κερδίζει την εμπιστοσύνη του πατέρα του και όχι μόνο.

Η αναγνώριση του μικρού είναι αναγνώριση και για κάθε μικρό θεατή της παράστασης μέσα από τη ψυχολογική διαδικασία της ταύτισης με τον ήρωα και της τελικής νίκης-κάθαρσης.

Η παράσταση βασίζεται σε ήχους, φωνές και μουσικά όργανα. Ο κουκλοθίασος ΝΙΣΤΑ δημιουργήθηκε το 2007 από την Δήμητρα Ζάντζα και τον Παναγιώτη Κουλούρη. Πήρε το όνομά του από τα αρχικά της Νίνας και του Στάθη, των δύο παιδιών τους. Η Δήμητρα και ο Παναγιώτης είναι νηπιαγωγοί. Εργάζονται από το 2001 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολούνται με το κουκλοθέατρο τα τελευταία 20 χρόνια παίζοντας παραστάσεις κουκλοθέατρου και διδάσκοντας κατασκευή κούκλας.

Στις παραστάσεις χρησιμοποιούν κυρίως γαντόκουκλες και μάπετ. Με αφετηρία τον παιδικό ανιμισμό πιστεύουν πως το να δίνεις ζωή στα άψυχα πράγματα μέσα από το κουκλοθέατρο είναι μια περιπέτεια αληθινής δημιουργίας που αφορά και τα παιδιά και τους μεγάλους.